AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk suyu görmek

Kahve falında tavuk suyu görmek

Kahve falında tavuk suyu görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hayatının karışacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında tavuk suyu gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavuk suyu içmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk suyu görmek çok günah işleyeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, kendisini mutsuz edeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tavuğa su vermek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içen tavuk görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde tavuk görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir