AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan pisliğine basmak

Kahve falında hayvan pisliğine basmak

Kahve falında hayvan pisliğine basmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, işindeki verimin artacağına, anne baba dualarının alınacağına, bilakis malının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdakilere biraz daha dikkat etmelisiniz.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kendi pisliğine basmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ortağından ayrılacağına inanılır.

Kahve falında at pisliğine basmak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pisliğe basmak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında insan pisliğine basmak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kedi pisliğine basmak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında köpek pisliğine basmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir