AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan pisliğe basmak

Kahve falında insan pisliğe basmak

Kahve falında insan pisliğe basmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kişinin her işi severek yapacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, ondan kazanç elde edeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğe basmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında insan pisliğe basmak yaşamın belli bir düzene oturacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğine basmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Kahve falında inek pisliğine basmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Kahve falında domuz pisliğine basmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında köpek pisliğine basmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan pisliğine basmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulur.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi pisliğine basmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir