AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kuluçkası görmek

Kahve falında tavuk kuluçkası görmek

Kahve falında tavuk kuluçkası görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, günah işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk kuluçkası gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk kuluçkası görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, dinamik olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuluçkada yumurta görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kuluçka yumurta görmek aile hayatında sevinileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir