AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, planlı ve programlı davranacağına, koltuğunun yükseleceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin gördüyseniz:

  • Bazı planlar beklenmedik gelişmeler nedeniyle bozulursa, duruma adapte olup değişikliklere göre planlarınızı yenilemenizde fayda var.

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine inanılır.

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında tavuk kuluçkası görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kuluçkada yumurta görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuluçka yumurta görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir