AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine inanılır.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına inanılır.

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk kuluçkası görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına yorulur.

Kahve falında kuluçka yumurta görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına alamet eder.

Kahve falında kuluçkada yumurta görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir