AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuluçka yumurta görmek

Kahve falında kuluçka yumurta görmek

Kahve falında kuluçka yumurta görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, farklı şeyler deneyeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuluçka yumurta gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında kuluçkada yumurta görmek ekmeğinin çoğalacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kuluçka yumurta görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kuluçkası görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iyi şeyler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir