AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, yeni yatırımlar yapacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, mutluluğunun daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek yeni bir makama sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek dünyasının iyileşmesine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kuluçkası görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuluçka yumurta görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuluçkada yumurta görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir