AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi gördüyseniz:

  • Hizmetleriniz, işleriniz ya da teklifleriniz takdir edilmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yiyip içeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, en yukarılara çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kuluçka yumurta görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk kuluçkası görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine yorulur.

Kahve falında kuluçkada yumurta görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, keder yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir