AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet eder.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, yenileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında tavuk kuluçkası görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kuluçka yumurta görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, servet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kuluçkada yumurta görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir