AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuluçkada yumurta görmek

Kahve falında kuluçkada yumurta görmek

Kahve falında kuluçkada yumurta görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, borca batacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuluçkada yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında kuluçkada yumurta görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kuluçka yumurta görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek rütbesinin yükseleceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek kişinin yasa düşeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında tavuk kuluçkası görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir