AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kemiği yutmak

Kahve falında tavuk kemiği yutmak

Kahve falında tavuk kemiği yutmak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk kemiği yutmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında tavuk kemiği yutmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk kemiği yemek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk kemiği görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kemik görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağzında kemik görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırığı yutmak başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Kahve falında kurdele yutmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kertenkele yutmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, gönlünce bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir