AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kemik görmek

Kahve falında tavuk kemik görmek

Kahve falında tavuk kemik görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tavuk kemik gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı ihtimalinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında tavuk kemiği yutmak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk kemiği görmek işlerini yoluna koyacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk kemiği yemek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk kemik görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babanın kemiklerini görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında eti kemikten ayırmak onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürek kemiği görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir