AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurdele yutmak

Kahve falında kurdele yutmak

Kahve falında kurdele yutmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına inanılır.

Kahve falında kurdele yutmak gördüyseniz:

  • Ortaklarınız, partneriniz veya meslektaşlarınız bazı konulardaki düşüncelerini ya da eğilimlerini açıkça belli edebilirler.

Kahve falında kurdele yutmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işarettir.

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında saça kurdele takmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, evliyseniz eşle iyi geçime rivayet eder.

Kahve falında lacivert kurdele görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmız kurdele görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kurdele takmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kurdele görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında sarı kurdele görmek girişimlerde bulunacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir