AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kemiği yemek

Kahve falında tavuk kemiği yemek

Kahve falında tavuk kemiği yemek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, olumsuz haberler alacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk kemiği yemek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Kahve falında tavuk kemiği yemek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında tavuk kemik görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine yorulur.

Kahve falında tavuk kemiği görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk kemiği yutmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kemik yemek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, huzurlu günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kemiği yemek bilakis malının çoğalacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kemikli et yemek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalet eder.

Kahve falında insan kemiği yemek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir