AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkele yutmak

Kahve falında kertenkele yutmak

Kahve falında kertenkele yutmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kertenkele yutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında kertenkele yutmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kertenkele öldürmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda kertenkele görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böcek kertenkele görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kertenkele görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kertenkele sevmek kafa olarak daha rahat edileceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kertenkeleden korkmak ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir