AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kemiği görmek

Kahve falında tavuk kemiği görmek

Kahve falında tavuk kemiği görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, gururlu bir hayat süreceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına yorulur.

Kahve falında tavuk kemiği gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Kahve falında tavuk kemiği yutmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk kemiği görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kemiği yemek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk kemik görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında burunda kemik görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin kemiklerini görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, işlerinin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kemik sıyırmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kemiklerini görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir