AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kemiklerini görmek

Kahve falında ölmüş birinin kemiklerini görmek

Kahve falında ölmüş birinin kemiklerini görmek problemlerinin biteceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kemiklerini gördüyseniz:

  • Değişimden hoşlanmıyor ya da değişikliğe karşı çıkıyor olabilirsiniz.

Kahve falında lades kemiği görmek güzel zamanlar geçireceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalettir.

Kahve falında ölünün kemiğini görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak tüm arzularının yerine geleceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta kemik görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etli kemik görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemikten et sıyırmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kemiğini görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında et ve kemik görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir