AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin kemiklerini görmek

Kahve falında ölen kişinin kemiklerini görmek

Kahve falında ölen kişinin kemiklerini görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin kemiklerini gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Kahve falında ölmüş kişinin kemiklerini görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin kemiklerini görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında ağzından kemik çıkarmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kuzu kemiği görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemikten et sıyırmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına delalettir.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaburga kemiği görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında et kemik görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir