AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemik sıyırmak

Kahve falında kemik sıyırmak

Kahve falında kemik sıyırmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, rahat nedir öğreneceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine işaret eder.

Kahve falında kemik sıyırmak gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kemikten et sıyırmak dönülmez yollara gireceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulur.

Kahve falında kemik sıyırmak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında tabak sıyırmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına rivayet eder.

Kahve falında tabağı sıyırmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Kahve falında kar sıyırmak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine işarettir.

Kahve falında köpeklere kemik atmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir