AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kakası görmek

Kahve falında tavuk kakası görmek

Kahve falında tavuk kakası görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, hatalarını fark edeceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk kakası gördüyseniz:

  • Eğitimsel konularda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Kahve falında tavuk kakası görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında at kakası görmek kazancı arttıracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaka karıştırmak yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok kaka görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında klozet dolusu kaka görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette kaka görmek girdiği işleri kaybedeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta kaka yapmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir