AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kaka görmek

Kahve falında çok kaka görmek

Kahve falında çok kaka görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, inancından ödün vereceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, küslüklerin biteceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında çok kaka gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Kahve falında bebek kaka yaparken görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kaka yaptığını hissetmek acı veren kazalara, sorunlarını çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin kaka yaptığını görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet eder.

Kahve falında herkesin içinde kaka yaptığını görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında kakaya basmak işlerin büyüyeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leğene kaka yapmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kaka ellemek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kakasını görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir