AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka karıştırmak

Kahve falında kaka karıştırmak

Kahve falında kaka karıştırmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, isabetli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında kaka karıştırmak gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında kaka karıştırmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sürekli yerinde sayacağına delalettir.

Kahve falında bal karıştırmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çöplük karıştırmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolu karıştırmak elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında aşure karıştırmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Kahve falında pirinç karıştırmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin telefonunu karıştırmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşyalarının karıştırıldığını görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir