AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kakası görmek

Kahve falında at kakası görmek

Kahve falında at kakası görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, borçlarının kalmayacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet eder.

Kahve falında at kakası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Kahve falında at kakası görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında atın kaka yaptığını görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaka çiş görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işarettir.

Kahve falında kakasını yiyen bebek görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kakasında kurt görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin kakasını yaptığını görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaka atmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında çok kaka yapmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir