AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozet dolusu kaka görmek

Kahve falında klozet dolusu kaka görmek

Kahve falında klozet dolusu kaka görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kazancının daha da artacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında klozet dolusu kaka gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Kahve falında klozet dolusu kaka görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klozette kaka görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozete kaka yapmak güç kaybedeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret eder.

Kahve falında klozette oturduğunu görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında klozete kusmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz klozet görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında klozetin içine düşmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klozetin kırıldığını görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir