AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta kaka yapmak

Kahve falında ayakta kaka yapmak

Kahve falında ayakta kaka yapmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta kaka yapmak gördüyseniz:

  • Daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında ayakta kaka yapmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta tuvaletini yapmak çok başarılı işlere imza atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ayakta küçük abdestini yapmak aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayakta çiş yapmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta yolculuk yapmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta çişini yapmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta banyo yapmak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir