AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk boğazlamak

Kahve falında tavuk boğazlamak

Kahve falında tavuk boğazlamak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk boğazlamak gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında tavuk boğazlamak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini boğazladığını görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini boğazlamak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında boğa boğazlamak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında keçi boğazlamak sevgi göreceğine, istediği evde oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasını boğazlamak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini boğazlamak bilge ve alim kimse haline geleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında birini boğazlamak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir