AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa boğazlamak

Kahve falında boğa boğazlamak

Kahve falında boğa boğazlamak onlarla dayanışma içinde olacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında boğa boğazlamak gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Kahve falında boğa boğazlamak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadını boğazlamak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, her geçen gün sorunların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini boğazlamak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini boğazlamak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hindi boğazlamak fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan boğazlamak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi boğazlamak bir şeyden zarar görmeye, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında düşmanı boğazlamak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir