AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini boğazlamak

Kahve falında kendini boğazlamak

Kahve falında kendini boğazlamak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini boğazlamak gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerine ölü toprağı serpilmiş hissi vere işlerde hareketlilik görülebilir.

Kahve falında aslan boğazlamak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında büyükbaş hayvan boğazlamak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini boğazlamak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Kahve falında eşini boğazlamak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine inanılır.

Kahve falında şeytanı boğazlamak bekarlar için güzel bir evliliğe, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını boğazlamak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında anneyi boğazlamak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, nefsine uyacağına rivayet eder.

Kahve falında insan boğazlamak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir