AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini boğazlamak

Kahve falında annesini boğazlamak

Kahve falında annesini boğazlamak sağlığının yerinde kalacağına, karasızlık yaşayacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında annesini boğazlamak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında annesini boğazlamak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, insanlar arasında yüceleceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi boğazlamak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında babayı boğazlamak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında adam boğazlamak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana boğazlamak ekmek kapılarının kapanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hindi boğazlamak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini boğazlamak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan boğazlamak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir