AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaba yumurta koymak

Kahve falında dolaba yumurta koymak

Kahve falında dolaba yumurta koymak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolaba yumurta koymak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi uygulamaktan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında dolaba yumurta koymak elini attığı her işi yerine getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında dolaba balık koymak ağız tadına kavuşacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında dolaba et koymak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında dolaba su koymak daha yüksek bir noktaya geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında dolapta kırık yumurta görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında dolapta yumurta görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir