AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanın ısırmasını görmek

Kahve falında tavşanın ısırmasını görmek

Kahve falında tavşanın ısırmasını görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşanın ısırmasını gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetinizin devam etmesi ile olayları tatlıya bağlayacaksınız.

Kahve falında tavşan ısırması görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına delalet eder.

Kahve falında tavşanın ısırması görmek yaklaşan güzel günlere, çok mutlu ve sevinçli olacağına inanılır.

Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında tavşanın ısırmasını görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ısıran eşek görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında arı ısırması görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ısıran at görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir