AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak

Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak

Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sevindirici şeyler duymaya, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olma eğilimindesiniz ya da buna zorlanıyorsunuz.

Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında tavşan ısırması görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tavşanın ısırmasını görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında tavşanın ısırması görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalettir.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine inanılır.

Kahve falında örümcek tarafından ısırıldığını görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında inek tarafından ısırılmak büyük atılımlar yapacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalet eder.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir