AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanın ısırması görmek

Kahve falında tavşanın ısırması görmek

Kahve falında tavşanın ısırması görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, makamının artacağına, kurulu düzenin bozulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, kendisine kızacağına delalettir.

Kahve falında tavşanın ısırması gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Kahve falında tavşanın ısırması görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında tavşan ısırması görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşanın ısırmasını görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında fare tarafından ısırıldığını görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ısıran kedi görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir