AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısıran eşek görmek

Kahve falında ısıran eşek görmek

Kahve falında ısıran eşek görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, makam ve söz sahibi olacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ısıran eşek gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Kahve falında eşek ısırması görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ısıran eşek görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak işlerini tek başına yöneteceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen eşek görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek sürüsü görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşek arısı kovalamak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğum yapan eşek görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Kahve falında oyuncak eşek görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir