AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı ısırması görmek

Kahve falında arı ısırması görmek

Kahve falında arı ısırması görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, tartışmaların kavgaya döneceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı ısırması gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Kahve falında arı ısırmasını görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret eder.

Kahve falında arı ısırması görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını köpek ısırması görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından ısırılmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, işte de mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağını ısırarak koparmak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengecin ısırması görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir