Kahve falında ısıran at görmek

Kahve falında ısıran at görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, işlerin başına geçeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ısıran at gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir.

Kahve falında ısıran at görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret eder.

Kahve falında at tarafından ısırıldığını görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına tabir olunur.

Kahve falında atın ısırmasını görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işlerinin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at ısırması görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında at tarafından ısırılmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtından ısırılmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk ısırması görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi gücünün de daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan ısırması görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir