AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan kurtarmak

Kahve falında tavşan kurtarmak

Kahve falında tavşan kurtarmak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tavşan kurtarmak gördüyseniz:

  • Tasarladığınız şeyleri kendi başınıza ya da tecrübesiz biriyle yapmanız pek kolay değildir.

Kahve falında tavşanı kurtarmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, boş yere korku duyulacağına delalettir.

Kahve falında tavşan kurtarmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına inanılır.

Kahve falında tavşan ve yılan görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Kahve falında oturan tavşan görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan ve fare görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında tavşan dövmek resmi bir göreve getirileceğine, sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan saldırması görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan beslemek aralarında bir konuşma geçeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir