AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturan tavşan görmek

Kahve falında oturan tavşan görmek

Kahve falında oturan tavşan görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, ev sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında oturan tavşan gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Kahve falında oturan tavşan görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa ve tavşan görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yavru tavşan görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yavru siyah tavşan görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü beyaz tavşan görmek birçok iş kapısının açılacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşanı kesmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında tavşan biblosu görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşanı vuramamak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir