AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ve yılan görmek

Kahve falında tavşan ve yılan görmek

Kahve falında tavşan ve yılan görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan ve yılan gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında tavşan ve yılan görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan ve tavşan görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan ve kedi görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında köpek ve tavşan görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalettir.

Kahve falında tavşan kafası görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan tuttuğunu görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman tavşan görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında yabani tavşan görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir