AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan saldırması görmek

Kahve falında tavşan saldırması görmek

Kahve falında tavşan saldırması görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, gözyaşı dökeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan saldırması gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bir ilişkinin gösterdiği ilerleme sizi şaşırtabilir.

Kahve falında tavşan saldırması görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kurdun saldırması görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki saldırması görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Kahve falında başkasına köpek saldırması görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kaplan saldırması görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek saldırmasını görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında kurt saldırması görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında köpeklerin saldırması görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir