AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan beslemek

Kahve falında tavşan beslemek

Kahve falında tavşan beslemek unvan sahibi olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına delalettir.

Kahve falında tavşan beslemek gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Kahve falında tavşan beslemek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tavşan beslemek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşanı beslemek kazançlı çıkacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru tavşan beslemek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet eder.

Kahve falında evde tavşan beslemek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tavşan beslediğini görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında leylek beslemek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir