AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ve fare görmek

Kahve falında tavşan ve fare görmek

Kahve falında tavşan ve fare görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan ve fare gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri ön planda olabilir.

Kahve falında fare ve tavşan görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan ve fare görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan fare görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşanı kucağına almak işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü tavşan görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan ve tavuk görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel tavşan görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tavşan yediğini görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir