AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanı kurtarmak

Kahve falında tavşanı kurtarmak

Kahve falında tavşanı kurtarmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, bol kazanç getireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında tavşanı kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya kurallarınız konusunda esnek olmanız belli başlı anlaşmaların kurtarılmasını ya da geliştirilmesini sağlayabilir.

Kahve falında tavşanı kurtarmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan kurtarmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi ve tavşan görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tavşan sütü içmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşanın kaçtığını görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde tavşan görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine inanılır.

Kahve falında tüysüz tavşan görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir