AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavla hediye almak

Kahve falında tavla hediye almak

Kahve falında tavla hediye almak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine inanılır.

Kahve falında tavla hediye almak gördüyseniz:

  • Zıt fikirlerin veya çelişkili durumların ortasını bulmak zor olabilir.

Kahve falında tavla hediye almak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında tavla hediye etmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında tavla kutusu görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavla oynadığını görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, hayırlı haberler duyacağına yorulur.

Kahve falında tavla görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla tavla oynamak rahatının da yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tavla taşı görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavla öğrenmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir