AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağının karardığını görmek

Kahve falında parmağının karardığını görmek

Kahve falında parmağının karardığını görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağının karardığını gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında parmağının karardığını görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunun karardığını görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cildinin karardığını görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında karardığını görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sırtının karardığını görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kollarının karardığını görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet eder.

Kahve falında her yerin karardığını görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir