AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanı ıslak görmek

Kahve falında tavanı ıslak görmek

Kahve falında tavanı ıslak görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavanı ıslak gördüyseniz:

  • Bırakın kimse müdahale etmeden herkes kendi işini yapsın.

Kahve falında ıslak tavan görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında tavanı ıslak görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavandan düşmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin tavanını delik görmek hayata karşı cesaretleneceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında evin tavanını süslemek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavandan kan damladığını görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında tavanda örümcek görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damlayan tavan görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir