AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak tavan görmek

Kahve falında ıslak tavan görmek

Kahve falında ıslak tavan görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, rızkının çoğalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Kahve falında ıslak tavan gördüyseniz:

  • Sakın üzerine gitmeyin, gerçekten hasta olabilir.

Kahve falında ıslak tavan görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanı ıslak görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında tavanda örümcek görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında delik tavan görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işaret eder.

Kahve falında çatlamış tavan görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evinin tavanının çöktüğünü görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavanda böcekler görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir