AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin tavanını süslemek

Kahve falında evin tavanını süslemek

Kahve falında evin tavanını süslemek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, azap çektiğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin tavanını süslemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında evin tavanını süslemek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yılbaşı ağacı süslemek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalet eder.

Kahve falında pasta süslediğini görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini süslemek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta süslemek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında cami süslemek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, çaresiz hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında perde süslemek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere süslemek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir