AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavandan kan damladığını görmek

Kahve falında tavandan kan damladığını görmek

Kahve falında tavandan kan damladığını görmek kötü günlerinin biteceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, sermayesinin çoğalacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında tavandan kan damladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya güç mücadeleleri yaşanmaması için geri planda kalmanız herkes için en iyisi olacak gibi duruyor.

Kahve falında tavandan kan damladığını görmek sevap işlemek için uğraşacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanından su damladığını görmek işlere nazar değeceğine, zorluklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin tavanından su damladığını görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gözünden kan damlamak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kan damladığını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine kan damlamak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun damladığını görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına işarettir.

Kahve falında çatıdan su damladığını görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir